Turski Med za Potenciju zašto je dobar

Istorija Turskog Meda

U blogu sajta, uputiti ćemo vas u svet turskog meda – meda za potenciju, dragocenog prirodnog proizvoda koji obiluje korisnim svojstvima za vaše zdravlje i blagostanje. Saznajte više o njegovoj bogatoj istoriji, zašto je tako koristan za žene i muškarce te kako ga pravilno konzumirati.

Turski med ili Med za Potenciju, ima dugu i bogatu istoriju koja seže unatrag hiljadama godina. Ovaj sjajan proizvod bio je korišten u drevnim kulturama poput egipatske i grčke, gdje je bio cenjen zbog svojih lekovitih svojstava. Turska, s bogatim ekosustavom i povoljnim klimatskim uvetima, postala je poznata po proizvodnji visokokvalitetnog meda koji se tradicionalno uzgaja i bere. Turski med, vekovima se koristi u tradicionalnoj turskoj medicini. Otkriven je pre
više stotina godina kada je primećena veća seksualna aktivnost kod životinja koje su pasle lišće biljke
epimedium, koja je ujedno i glavni sastojak ovog meda.
Drevna civilizacija Inka je takođe znala za lekovita svojstva ove biljke.

Kako se koristi Turski Med

Preporučuje se uzimanje jedne kašičice Turskog Meda dnevno. Med za Potenciju se tradicionalno koristi kao poslastica, ali se takođe smatra i delotvornim za očuvanje zdravlja. Redovna upotreba može pomoći u prevenciji bolesti i poboljšanju opšteg zdravlja.

Turski med, poznat i kao Macun med ili Med za Potenciju, sadrži sastojke koji mogu pomoći u borbi protiv stresa.
Ginkgo biloba, jedan od glavnih sastojaka, je odličan sastojak za borbu protiv stresa i znatno opušta mišiće prilikom naprezanja istih. Poboljšava cirkulaciju u telu ljudi, posebno u mozgu i srcu, što može pomoći u smanjenju stresa.
Turski med takođe sadrži antioksidante koji mogu pomoći u borbi protiv slobodnih radikala, smanjujući oštećenja na ćelijskom nivou i podržavajući zdravlje kože, srca i imunološkog sistema.

Studije su pokazale da ekstrakt Epimediuma može pomoći u smanjenju toksičnosti izazvane beta-amiloidima, koji su biološki markeri problema s pamćenjem koji se često javljaju s godinama.
Takođe se istražuje njegova uloga u olakšavanju upale disajnih puteva i kontroli simptoma astme.

Koristi Turskog Meda za Žene i Muškarce

Turski med je bogat antioksidansima koji mogu pomoći u očuvanju zdravlja kože i usporiti proces starenja. Prirodni je izvor energije i može pomoći u poboljšanju opšteg zdravlja i vitalnosti. Tradicionalno se koristi za poboljšanje imunološkog sistema i za ublažavanje simptoma prehlade i gripa. Za žene, turski med može biti koristan za održavanje zdravlja kože, kose i kao prirodni lek za menstrualne tegobe. Epimedium, glavni sastojak, povećava nivo estrogena i estradiola, što može ublažiti neprijatne simptome menopauze. Takođe povećava protok krvi u vagini i klitorisu, dovodeći seksualno zadovoljstvo na vrhunac. Za muškarce, turski med može pomoći u poboljšanju plodnosti, potencije, povećanju energije i izdržljivosti. Icariin, ključni sastojak Epimediuma, direktno opušta mišiće povećavajući nivo azot oksida, što dovodi do povećanog protoka krvi u polne organe, rezultirajući povećanim libidom i seksualnom željom.

Sastav Turskog Meda - Meda za Potenciju

Turski med je složen proizvod koji se sastoji od različitih hranjivih sastojaka, uključujući:
– Glukozu i Fruktozu: Glavni sastojci koji daju medu slatki okus i pružaju energiju.

– Vitamini i Minerali: Poput vitamina C, B kompleksa i minerala poput gvoždja, kalcijuma i kalijuma.

– Antioksidansi: Koji pomažu u zaštiti tela od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.

Turski Med za bolje zdravlje

Turski med nije samo ukusan dodatak prehrani, već je i izuzetno koristan za zdravlje žena i muškaraca. Evo nekoliko ključnih prednosti:

– Bogatstvo Hranjivih sastojaka: Turski med je bogat hranjivim tsastojcima poput vitamina, minerala i antioksidansa, koji su ključni za održavanje općeg zdravlja.

– Energija:Njegova visoka razina prirodnog šećera čini ga izvrsnim izvorom energije, što ga čini idealnim za poticanje izdržljivosti i vitalnosti.

– Poboljšava Imunološki Sastav: Redovita konzumacija turskog meda može ojačati imunološki sustav i pomoći telu u borbi protiv infekcija i bolesti.

– Podrška Zdravlju Srca: Studije su pokazale da turski med može smanjiti rizik od srčanih bolesti i poboljšati opštu kardiovaskularnu funkciju.

Kako uzimati Turski Med ili Med za Potenciju

Uzimanje turskog meda može biti jednostavno i ukusno iskustvo. Evo nekoliko načina kako ga možete uključiti u svoju svakodnevnu prehranu:
Jednostavno uživajte u kašičici turskog meda 30 do 40 minuta pre seksualnog odnosa, prethodno dobro promešajte teglicu meda. Turski med nije samo slatki dodatak, već i dragocjeni saveznik za vaše zdravlje i blagostanje. Njegova bogata istorija, brojne prednosti za žene i muškarce te raznolike mogućnosti konzumacije čine ga neizostavnim sastojkom u vašem svakodnevnom životu. Iskoristite čari turskog meda i otkrijte sve što ovaj divni proizvod može ponuditi!

Nuspojave upotrebe Turskog Meda

Nuspojave upotrebe Turskog meda mogu varirati ovisno o sastojcima, individualnoj osetljivosti i količini koja se konzumira. Evo nekoliko potencijalnih nuspojava:
  • 1. Alergijske reakcije: Ako ste alergični na bilo koji sastojak u turskom, macunu medu (poput meda, oraha, lekovitih biljaka itd.), možete doživeti alergijske simptome poput osipa, svrbeža, oticanja ili čak anafilaktičkog šoka.
  • 2. Povišen šećer u krvi: Budući da med sadrži prirodne šećere, prekomerno konzumiranje može dovesti do povećanja razine šećera u krvi, što može biti problematično za ljude sa dijabetesom ili onima koji imaju problema sa regulacijom razine šećera u krvi.
  • 3. Probavne smetnje: Konzumiranje velikih količina meda može uzrokovati probavne smetnje poput nadutosti, proliva ili želučanih grčeva, posebno kod osoba osetljivih na šećer ili masnoće.
  • 4. Reakcije na dodane biljke ili dodatke: Ako se u med dodaju lekovite biljke ili dodaci prehrani, moguće je da neki ljudi reaguju na ove sastojke, što može rezultovati neželjenim nuspojavama poput glavobolje, vrtoglavice ili nelagode.
  • 5. Povećan unos kalorija: Turski med može sadržavati visok udeo kalorija, osobito ako se dodaju drugi sastojci poput oraha ili semenki. Prekomerni unos kalorija može dovesti do debljanja i drugih zdravstvenih problema.
Turski Med 43 gr pakovanje