Macun Med 243gr

Macun Med 243gr

2.700,00RSD

Macun Med za Potenciju, Seksualnu Želju i Vitalnost

Extra
  • Premium Kvalitet
  • Sigurna Kupovina

Opis

Macun Med za Potenciju

Macun Med je vaš tajni saveznik za potenciju, ne samo da pojačava seksualni nagon, već olakšava postizanje i održavanje erekcije, produžavajući intimne trenutke. Deluje na osnovu kombinacije afrodizijačkih svojstava sastojaka koji poboljšavaju protok krvi, libido i seksualnu funkciju. Med je prirodni preparat za potenciju koji sadrži sinergiju 16 biljaka i cvetnog meda. Neke od ključnih prednosti Macun meda su:

  • Trenutno dejstvo – konzumira se neposredno pre seksualnog odnosa, obično 30-60 minuta ranije. Preporučena doza je jedna ravna kafena kašičica ili jedna kesica.
  • Deluje podjednako na žene i muškarce. Kod žena pojačava želju za seksom, intenzitet orgazma i vlažnost vagine.
  • Produžava trajanje odnosa i odlaže ejakulaciju kod muškaraca.
  • Sadrži prirodne sastojke poput ekstrakta biljke epimedium, korena mace, ginsenga, semena bundeve i kole, matičnog mlječa i drugih…

Preporučuje se upotreba jedne kafene kašičice meda. Pre upotrebe mešati temeljno, posle 20-30 minuta efekti ce biti vidljivi.

Zašto Macun Med?

Macun med se prvi put pravio na sultanovom dvoru u Turskoj, odakle i potiče naziv “turski med za potenciju“. Danas je jedan od najpopularnijih prirodnih preparata za potenciju na našem tržištu, sa mnoštvom zadovoljnih korisnika.
Macun Med sadrži afrodizijačke svojstva koja ne samo da odlaze ejakulaciju već i produžavaju užitak.
Nema neželjenih dejstava s obzirom na prirodni sastav, ali se ipak preporučuje konsultacija sa lekarom kod postojećih kardiovaskularnih tegoba. Sa Macun Medom, možete očekivati povećanu izdržljivost, povećanje broja spermatozoida i mogućnost nastavka seksualnog čina nakon ejakulacije. Ovaj preparat je posebno preporučljiv za one koji žele unaprediti svoj intimni život ili se bore s anksioznošću i ranijim problemima s erekcijom. Ako primjećujete smanjen libido, Macun Med može biti idealno rješenje za vas i vašeg partnera.

Macun Med za Žene

Osim što pomaže muškarcima, Macun Med donosi i posebne koristi ženama. Očekujte da ćete se osloboditi stresa i anksioznosti, te osjećati povećanu želju za uživanjem. Ovaj med, preparat za potenciju također potiče prirodnu lubrikaciju, čineći ga idealnim rešenjem za žene koje se suočavaju s suhoćom.

Sastav

SASTAV: sirup od glukoze, med sa cvetnim cvetom, murva melasa, polen, epimedijum (0,79%), rogač, đumbir, mali galangal, cimet, američki ginseng, kopriva, sibirski ginseng, ginkgo biloba, ginseng, bundeva, tribulus, kola orah, vanila, matična mleč…

Macun Med nije samo afrodizijak; on pruža celokupno seksualno zadovoljstvo i podiže libido na potpuno novi nivo. Posebno ga preporučujemo ženama koje rade u stresnim okruženjima i osećaju pad seksualnog nagona. Također je izvrstan poklon za vašeg partnera ili jednostavno novi i uzbudljiv dodatak vašem seksualnom iskustvu.