Macun Intimo V Lubrikant za Žene

Macun Intimo V Lubrikant za Žene

1.000,00RSD3.750,00RSD

Macun Intimo V – Prirodni Vaginalni Lubrikant za Žene

Extra
  • Premium Kvalitet
  • Sigurna Kupovina

Opis

Šta je Macun Intimo V za Žene

Macun Intimo V Lubrikant za Žene, dostupan u pakovanju od 50 ml, što omogućava 30-40 upotreba. Formulisan je na vodenoj i biljnoj bazi, bez dodatka mirisa i ukusa. Ovaj lubrikant pruža dugotrajnu klizavost, a ako je potrebno, može se jednostavno osvežiti pljuvačkom ili dodatkom Macun Intimo Vaginalnog Lubrikanta.

Zašto Lubrikant?

Lubrikanti služe za poboljšanje vašeg seksualnog čina, bilo da ste sa partnerom, sami ili koristite neku sexy igračku. Dakle, namena jeste u tome da vam odnos učini što prijatnijim lišavajući vas neprijatnosti, neugodnog trenja i iritacije. Lubrikant nije samo pomoćno sredstvo za obezbeđivanje vlažnosti, već sredstvo za povećanje seksualnog zadovoljstva. Naši lubrikanti su vrhunskog kvaliteta, što se jasno uočava u njihovoj efikasnosti. Važno je napomenuti da nijedan od naših proizvoda ne sadrži Sildenafil, Tadalafil ili Vardenafil.

SASTAV: Aqua, Glycerin, Aloe barbadensis leaf juice, Xanthan gum, Hydroxy-ethylcellulose, Allantoin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. Lubrikant ne ostavlja tragove na intimnoj tkanini, gotovo su bez ukusa i mirisa.

Upotreba i Čuvanje

Macun Intimo Vaginalni Lubrikant (30-40 upotreba, 50 ml) je namenjen isključivo spoljnoj upotrebi. Preporučuje se čuvanje na suvom i tamnom mestu, na temperaturi od 5-25°C, van domašaja dece.
Iskoristite prednosti prirodnih sastojaka i bezbednosti uz Macun Intimo Vaginalni Lubrikant, sertifikovan i odobren za prodaju u EU!