Macun Intimo A

Macun Intimo A

1.000,00RSD3.750,00RSD

Macun Intimo A – Unisex Lubrikant – Prirodna Podrška za Nežne Trenutke

Extra
  • Premium Kvalitet
  • Sigurna Kupovina

Opis

Macun Intimo A Lubrikant

Macun Intimo Analni Unisex Lubrikant, pakovan u bočici od 50 ml 30-40 upotreba, pruža prirodnu podršku za uživanje u intimnim trenucima. Formulisan na vodenoj i biljnoj bazi, ovaj lubrikant je bez mirisa i ukusa, omogućavajući nežnu klizavost. Nakon prestanka dejstva, jednostavno dodajte malo pljuvačke ili dodatnog gela za produženi užitak.

Šta je Lubrikant

Lubrikant je proizvod koji se koristi za podmazivanje anusa ili vagine radi olakšanja penetracije tijekom seksualnih aktivnosti. Osim toga, lubrikanti mogu poboljšati spolni život, pružiti ugodnije iskustvo tokom seksa, te se koriste i za predigru i masturbaciju. Postoje različite vrste lubrikanata, a neki od njih sadrže prirodne sastojke poput koji mogu pružiti dodatne stimulacije. Lubrikanti se mogu koristiti na različite načine, uključujući vaginalni seks, analni seks, masturbaciju te kao dodatak seksualnim igračkama.

Zašto Macun Lubrikant

Vrhunski Kvalitet i Bezbednost – Naš Analni Unisex Lubrikant (30-40 upotreba, 50 ml) nije običan – razlika je drastična! Svi naši proizvodi su sertifikovani i ne sadrže Sildenafil, tadalafil ili vardenafil, što se može proveriti u sertifikatima dobijenih od gradskog zavoda za javno zdravlje Republike Srbije. Takođe, posedujemo sertifikate za prodaju u EU.

Sastav

Aqua, Glycerin, Aloe barbadensis leaf juice, Xanthan gum, Hydroxy-ethylcellulose, Allantoin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Upotreba i Bezbednost

Macun Intimo Analni Unisex Lubrikant je namenjen isključivo spoljnoj upotrebi. Čuvajte ga na suvom i tamnom mestu, na temperaturi od 5-25°C, van domašaja dece.

Iskoristite prirodnu snagu Macun Intimo A Lubrikanta i Macun Proizvoda za nežne i zadovoljavajuće trenutke uz potpunu sigurnost i kvalitet!