Macun Gel za Muškarce

Macun Gel za Muškarce

3.600,00RSD13.500,00RSD

Macun Gel za Muškarce – Za Intenzivniji Seksualni Život

Extra
  • Premium Kvalitet
  • Sigurna Kupovina

Opis

Šta je Macun Gel

Macun Gel za muškarce (50ml, 30 do 40 upotreba) povoljno utiče na jaču potenciju, kao i pojačanje seksualne moći muškarca. Brzo se osuši dok utrljavate, nema mirisa i ukusa. Macun gel pomaže da poboljšate potenciju, jaku erekciju i pojačate seksualnu moć. Dejstvo je nakon 1 minuta, veoma jak i prijatan nadražaj, potencija i vidno povećanje polnog organa tokom dejstva, jutarnja erekcija. Potpuno prirodan preparat za spoljašnju upotrebu, za čije je prirodne supstance dokazano da povoljno utiču na poboljšavanje potencije što uslovljava jaču potenciju, kao i pojačanje seksualne moći muškarca.

Upotreba Macun Gela

Mazati Macun Gel pred odnos 30-60 minuta i istisnuti 1-2 puta (dejstvo je do 36h) ili 30 dana mazati svako drugo veče po 1 istiskanje iz bočice i utrljati na telo organa 15 sekundi (povećanje polnog organa). Dejstvo je posle 2 dana konstantno, ujutro se budite sa punom erekcijom, a pritom posle mazanja nema potrebe za ispiranjem zbog oralnog odnosa. Macun Gel u svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka, bez ukusa i mirisa je i namenjen je za spoljnu upotrebu, brzo se osuši na koži i ne ostavlja tragove i mirise na intimnom vešu, tkanini.Može se koristiti svakodnevno i više puta za redom.

SASTAV: Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf juice, Xanthan gum, Hydroxyethyl cellulose, Ginseng powder, Ocimum basilicum ( Basil ) oil, Capsicum annuum extract, Witch hazel powder, Black pepper essential oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Macun Gel vam može pomoći da poboljšate potenciju, jaku erekciju i pojačate seksualnu moć.

Kontraindikacije

Proizvod ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Doziranje

Preporučeni način upotrebe je po potrebi, a može i više puta dnevno ili više puta za redom. Dejstvo kreće nakon 1-2 minuta i možete ga koristiti svakodnevno. Puno dejstvo traje 1 sat, mada se oseti i ujutru po buđenju. Ako dođe do erekcije tokom utrljavanja napraviti pauzu kako ne bi došlo do oštećenja unutrašnjosti, a potom nastavite. Macun gel je na prirodnoj bazi, ali se preporučuje pauza 2-3 dana na svakih 15 dana uzastopne upotrebe.

Nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišćenja Macun gela. Macun gel je za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari. Nema sporednih efekata poput glavobolje, crvenila, gorušice i zamućenog pogleda.