Macun Gel Exclusive

Macun Gel Exclusive

11.800,00RSD

Macun Gel Exclusive – za Potenciju i Seksualno Zdravlje

Extra
  • Premium Kvalitet
  • Sigurna Kupovina

Opis

Šta je Macun Gel Exclusive

Macun Gel Exclusive je inovativni preparat za potenciju koji omogućava intenzivniji i zadovoljniji seksualni život. Napravljen od prirodnih sastojaka, Gel je bezbedan za upotrebu i ne izaziva nuspojave. Macun Gel Exclusive za muškarce (30ml) 60-80 upotreba, je preparat za potenciju koji obezbeđuje snažnu erekciju, intenzivan nadražaj, povećanje obima i naglašene vene, noćnu i jutarnju erekciju, brzo postizanje i održavanje erekcije u samo nekoliko sekundi, kao i produženje seksualnog odnosa. Ovaj gel, čije dejstvo traje do 72 sata, nema nikakvih nuspojava i može ga koristiti gotovo svako.

Macun Gel Exclusive napravljen je od retkih biljaka koje se nalaze u prirodi, pa je samim tim ograničen u količini. Svaka biljka u ovom gelu pažljivo je odabrana radi postizanja optimalnog efekta. Pravljenje ovog gela zahteva ručnu izradu i precizno merenje različitih biljaka kako bi se postigao željeni balans. Pakovanje sadrži 30 ml gela i namenjeno je isključivo spoljašnjoj upotrebi.

Upotreba Macun Gela

Macun Gel Exclusive za muškarce, u pakovanju od 30 ml, brzo se upija i ne ostavlja ukus, što omogućava odmah i oralni seks.
Dejstvo gela počinje već nakon 2-5 minuta i traje oko sat vremena, pružajući izuzetno intenzivan i prijatan nadražaj, povećanje potencije i vidljivo povećanje polnog organa tokom dejstva, kao i jutarnju erekciju.
Pre upotrebe gela, savetuje se pravljenje pauze od 2-3 dana na svakih 15 dana uzastopne upotrebe. Gel se nanosi isključivo na telo polnog organa, izbegavajući testise i glavić. Može se koristiti svakodnevno i više puta za redom, a ne ostavlja tragove na odeći.
Može ga koristiti i osoba sa srčanim problemima, visokim pritiskom i dijabetesom.
Preporučuje se čuvanje na suvom i tamnom mestu na temperaturi od 5-25°C, van domašaja dece.

Sporedni efekti

Nisu zabeleženi nikakvi sporedni efekti prilikom korišćenja Macun exclusiv gela. Namenjen je za spoljašnju upotrebu, ima lokalno dejstvo i ne ulazi u krvotok. Mogu ga koristiti i osobe sa visokim krvnim pritiskom, srčani bolesnici, dijabetičari i sve ostale rizične grupe. Nema sporednih efekata poput glavobolje, zujanja u ušima, zamućenog pogleda, gorušice, crvenila i sl.

SASTAV: Glycerin, Potassium Palmitoyl, Hydrolyzed wheat protein, Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Capryalic/Capric triglyceride, Prunus amygdalus dulcis oil, Tocopheryl acetate, Phenoxyethanol, Butyrospermum parkii butter, Salvia officibalis extract, Melissa officinalis extract, Lavandula angustifolia essential oil, Nutmeg essential oil, Cananga odorita flover oil, Ethylhexylglycerin.

Iskoristite prednosti prirode i poboljšajte svoje seksualno zdravlje uz Macun Gel Exclusive!